Eindejaarsfeest

***VERSLAG EINDEJAARSFEEST 13 DECEMBER 2014

Een feest waar met name de sportieve vissers naar uit kijken. De Kampioenvissers worden dan bekendgemaakt.        De aanvang van het gehele gebeuren was 16.00 uur , de ongeveer 40 leden druppelden dan ook binnen . De eerste paar uur was het tijd om te borrelen en het hele seizoen passeerde de revue. Rond de klok van zes uur werd de maaltijd genuttigd .Deze bestond uit een vissoep /groentesoep en een koud buffet met een assortiment van mini broodjes..Er was voor een ieder genoeg keuze. Na dit alles nam de Voorzitter het woord. Hij bedankte een ieder voor zijn aanwezigheid en ook voor de inzet dit gehele jaar. De Bekendmaking van  De Kampioenvisser van 2014 was voor de meeste al het gehele seizoen een gelopen zaak. Als je alle wedstrijden zo goed vist ,een paar wedstrijden met overmacht wint, een zeebaars van 5,2 kilo weet te vangen en ook nog de grootste kabeljauw er uit weet te sleuren ben je een zeer terechte winnaar!!! De voorzitter feliciteerde dhr JAN SCHIPPER dan ook met alle lof. Na de huldiging van de kampioen werd dit natuurlijk met volle teugen gevierd. Rond de klok van 22.00 uur werd het eindejaarsfeest afgesloten. Met vriendelijke groet het Bestuur.

 

***Veertien december 2013 hield de WSV het traditionele afscheid van afgelopen seizoen in het clubgebouw aan de haven.Liefst 45 leden met aanhang hadden ingeschreven voor het warm- en koud buffet waaruit bleek dat de vereniging weer flink in de lift zat met deze avond wat bovendien ook voor de andere activiteiten dit jaar gold, een prettige gedachte voor alle vrijwilligers die hun inzet daarmee beloond zagen.De voorzitter nam, nadat er een aantal drankjes geserveerd waren, het woord en vertelde de aanwezige leden het volgende:

“Het jaar 2013 is zoals ieder jaar begonnen met het uitspuiten van onze haven, ondanks de koude dagen was de opkomst groot en er is dan ook heel veel slib verwijderd.Onze seizoensopening, het welbekende visje bakken, was ook weer een succes  maar misschien moeten we ons eens bezinnen voor iets anders. Helaas is op onze leden vergadering besloten om met ons clubweekend, waar in feite onze vereniging op draaide, te stoppen. Dit omdat de baten niet meer tegen het vele werk opwegen en bovendien onze leden er niet jonger op worden.Dit jaar hebben wij ook ons veertig jarig jubileum gevierd waarbij we ook onze buurtverenigingen en connecties hebben uitgenodigd. Tijdens deze dag is er film en foto materiaal vertoond,waar diverse leden heel veel arbeid in hebben gestoken  om er iets geweldigs van te maken, hier voor als nog onze dank.Daarnaast is er door diverse leden geopperd om toch nog eens na te denken of het niet mogelijk is om een klein opgezet clubweekend te organiseren misschien moet daar door enkele  fanatieke leden eens over nagedacht worden.De BBQ is ook dit jaar gezellig verlopen, met een goede opkomst en is natuurlijk niet meer weg te denken bij onze jaarlijkse activiteiten.Over de viswedstrijden hebben we dit jaar niet te klagen, niet alleen voor wat de visvangst betreft maar het weer was ons zeker ook goed gezind. ”

Na deze terugblik op het seizoen wenste hij een ieder een gezellige avond met een goed uiteinde en gezond 2014 toe.

Dit alles namens het bestuur, voorzitter Gerard Menheere.

***Zaterdag 14 December a.s. houden wij weer ons Eindejaarsfeest.
Dit doen we in ons clubhuis met aangebouwde tent.De aanvang hiervan is 16.00 uur
Van 1600 uur tot 17.30 uur is het borreltijd waarna vanaf 17.30 uur een
Verrassend  Warm en koud Buffet geserveerd zal worden.
Tijdens deze avond zullen ook de Kampioen Vissers bekend worden gemaakt.
Er zal een eigen bijdrage van 15 euro p.p worden gevraagd.
Opgave kan  t/m WOENSDAG 11 DECEMBER via de mail of via telefoon nr :06-36099739